De operatie
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Hennie
26 November 2021 | Nederland, IJsselmuiden
Het zou me vast gelukt zijn om dit ommetje weer te kunnen doen als ik wat meer tijd had gehad, maar woensdag werd ik gebeld dat ik volgende week woensdag al kan komen voor de operatie. Twee weken eerder dan verwacht.
Heel mooi en fijn gezien de agressiviteit van de tumor.
De zes chemokuren hebben, zo weet ik nu, maar een beperkt resultaat opgeleverd. Het knobbeltje was nog geen 1/3 in grote afgenomen.
Door de operatie uit te stellen zou dit kleine resultaat teniet gedaan kunnen worden. Heel blij en dankbaar dus dat het allemaal zo snel kan, al overviel het me wel een beetje.
Vandaag moest ik beginnen met de bloedverdunner die dichtslibben van de stent moet voorkomen. Daar was wat verwarring over, de een zei; 'met alle twee stoppen' de ander; met eentje stoppen'. Na wat heen en weer gebel, is het nu duidelijk. Vanwege mogelijke bloeding mag ik een nachtje overblijven.
Heel fijn en geruststellend! Nu maar hopen dat vanwege de grote toestroom corona-patiënten het niet op het laatste nippertje afgezegd wordt.
Ruim een week later zal ik de uitslag horen. Een spannend moment. Hebben ze iets in de poortwachter gevonden of niet? Hoe zal het vervolg van de behandeling eruit zien? Over twee weekjes heb ik duidelijkheid.
Tot die tijd geef ik mij maar over aan de situatie.
Net als in de Himalaya laat ik me dragen en mag ik genieten van het mooie 'Uitzicht' , het NU, de kleine dingen van elke dag!
Warme groet, Hennie
26 November 2021 - 11:22
Gaatske En Huib:
He lieve schat, wat zit je in de maalstroom. Het overvalt je dan toch weer. Maar met jou hoop ik , dat alles volgens plan kan doorgaan. En dat je herstelt van deze nare ziekte. Voor nu: alle sterkte
26 November 2021 - 13:04
Ab En Nellie:
Wauw Hennie wij vinden het toch wel goed bericht. Hopelijk gaat het ook echt door. Sterkte en we gaan duimen dat de uitslag positief zal zijn. Je verdiend het. Liefs van ons -
26 November 2021 - 14:03
Christiana:
Lieve Hennie, eigenlijk is het heel fijn dat je conditie alweer een stuk aan het aansterken was, zodat je hopelijk heel goed door de operatie heen komt. We bidden mee, en hopen op een goed vervolg. Ook fijn dat je een nachtje daar blijft slapen. Wel niet zo rustig als thuis, maar wel alle kennis bij de hand als dat nodig is. Veel vertrouwen toegewenst. -
26 November 2021 - 14:07
Anita :
Lieve Hennie,
Ook wij wensen voor de komende tijd veel kracht en in gedachten en gebed bij jou
Sterkte! XXX
Anita en Frans -
26 November 2021 - 14:15
Ingrid :
Lieve Hennie,
Wat een achtbaan zit je in. Gelukkig dat je het niet alleen hoeft te doen.
Ik wens je heel veel sterkte de komende weken.
Dikke knuffel Ingrid -
26 November 2021 - 21:29
Greet:
Lieve Hennie, wat een rollercoaster en wat ben je sterk en moedig! We denken aan je! Veel liefs, Greet & Maaike -
27 November 2021 - 12:13
Lies:
Warme dikke knuffel voor jou Hennie -
28 November 2021 - 01:06
Henny En Marjo:
Heel veel sterkte Hennie!
We blijven aan je denken. Een warme omhelzing van ons. -
29 November 2021 - 08:44
Leneke :
Heel veel sterkte Hennie.
Er staan veel mensen om je heen die aan je denken en voor jou bidden.
Liefs leneke -
29 November 2021 - 10:38